Hirdetés

Rendezőre talált volna a Beverly Hills-i zsaru 4?

|

Ismét mozgásba lendült a Beverly Hills-i zsaru régóta halogatott része.

Hirdetés

Axel Foley vitán felül az egyik legnépszerűbb filmes karakter, ahogy a maga keresetlen stílusában felforgatja a burzsoá beverly hills-iek életét. A harmadik rész már finoman fogalmazva sem volt az igazi (de legalább volt benne egy George Lucas cameo), és évek óta próbálják valahogy feltámasztani Eddie Murphy karrierjét, amit még ő maga temetett el, hosszú kitartó munkával. Most talán sínre kerül a projekt.

Hirdetés

Pár éve próbálták sorozat formájában feltámasztani Foley figuráját, amelyben Eddie Murphy visszatért volna a szerepben, mint rendőrkapitány és a helyét a fia (a Trópusi vihar Alpa Chinoja, Brandon T. Jackson megformálásában) vette volna át, renitens rendőrként, de már a pilot után csúnyán elkaszálták. Aztán az évek óta a projekt körül legyeskedő Brett Ratner (Csúcsformában 1-3, X-Men: Az ellenállás vége) lett a kiszemelt rendező, végül azonban a Paramount törölte az idei bemutató naptárból, miután a rendező dobbantott az élről..

Eddie Murphy és az egykori sztárproducer, Jerry Bruckheimer viszont úgy fest megtalálták az utódot.Pontosabban az utódokat. A Deadline értesülései szerint a 2015-ös TIFF-en a Black című filmmel Az év felfedezettjei elismerést kapó Adil El Arbi és Bilall Fallah kapta. Állítólag Bruckheimer és Murphy le volt nyűgözve a belga író-rendezőpáros munkájától, ezért kapták ők a megbízást.

Talán a friss arcok friss megközelítést is hozhatnak egy ilyen öregecske franchise-hoz. Feltéve, hogy van még rá igény, de amíg a népszerű betétdal ekkora sláger tud lenni, talán a nézők is kíváncsiak lesznek rá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.