Hirdetés

Bíborhegy werkfilm érkezett

|

Hirdetés

A Legendary pictures kiadott egy Bíborhegy videót, ami betekintést enged a színfalak mögé. A filmet del Toro (Hellboy, A faun labirintusa, Ördöggerinc) rendezte, és az írási munkálatokban is részt vett Matthew Robins mellett. A Bíborhegy a Legendary és a Universal Pictures közös produkciója. A történet egy családi tragédia után játszódik, a film középpontjában egy feltörekvő író áll, aki dönteni kényszerül gyerekkori szerelme és egy csábító idegen között, miközben a múlt kísértetei elől menekül. Egy házba költözik, ami lélegzik, vérzik…és nem felejt. Főszerepben feltűnik: Mia Wasikowska, Tom Hiddleston, Charlie Hunnam és Jessica Chastain. A Bíborhegy producerei del Toro mellett: Thomas Tull, Jon Jashni and Callum Greene és Jillian Share. A film hazai bemutatója 2015. október 15-én lesz. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zmvYJkztyDI

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.