Hirdetés

Bill Clinton a Feláldozhatók 3-ban?

|

Mivel a Feláldozhatók franchise továbbra is hozza az ikonok fellépését, szinte csak az a kérdés, hogy kik nem fognak a filmek folytatásaiban csatlakozni a szereplőgárdához.

Hirdetés

Az MTV interjút készített Stallonéval a Bullet to the Head című új filmjének bemutatóján és megkérdezték tőle, hogy Wesley Snipes és Nicolas Cage tényleg benne lesz-e a Feláldozhatók 3-ban. Elmondta, hogy mindkettőjüket megkereste és ezen kívül azt ígérte, hogy a következő felvonás(ok)ban sok új szereplő lesz, ezért ki kell x-elni pár régebbi szereplőt, hogy legyen hely a többieknek. Az interjú legvégén pedig komolyan szavakkal azt is hozzátette, hogy az ex-elnök, Bill Clinton is látható lesz a folytatásban...Örülünk?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.