Hirdetés

Bill Murray lesz Papamaci

|

Egyre inkább alakul a Disney újabb Dzsungel könyve adaptációjának a stábja, most például a közkedvelt medve szerepe talált gazdára.

Hirdetés

Mégpedig az Oscar-jelölt legenda Bill Murray fogja megszólaltatni a kis Maugli (Neel Sethi) mentorát, lévén az állatok full CGI lények lesznek. Utobbi természetesen nem ismeretlen Murray számára, hiszen két ízben is megszólaltatta már a világ leglustább macskáját, de reméljük ezt nem fogja megbánni. Emellett a Warner azonos feldolgozása is (melyet maga Andy Serkis dirigál majd) premierdátumot valamint címet kapott: Jungle Book - Origins néven kell majd keresnünk a filmet 2016 október 21.-étől a mozikban, tehát kereken egy évvel a Disney feldolgozása után érkezik, melyet Jon Favreau rendez, és Murray mellett eredetileg olyan színészek szólaltatják meg a népszerű karaktereket, mint Scarlett Johansson (Ká), Ben Kingsley (Bagira), Christopher Walken (Lajcsi), Lupita Nyongo (Rakcha) vagy Idris Elba (Sir Kán).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.