Hirdetés

Bill Murray mégis feltűnik majd a Szellemirtók rebootban

|

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy Dr. Peter Venkman ismét szellemeket fog üldözni Paul Feig Szellemirtók rebootjában, legalábbis feltűnik majd. Bill Murray korábban David Letterman műsorában árulta el, hogy a felbukkanásáról szóló pletyka "őrültség", és az egész dolog egy "rémálom". De most már befejezte a félrevezetést és biztosra vehetjük, hogy szerepelni fog az új Szellemirtókban, csak azt nem lehet tudni még, hogy milyen formában és mennyiségben. (Egyes források szerint Murray nagy valószínűséggel Martin Heis-t fogja alakítani, amit kifejezetten rá írtak. Ez csak egy kis szerep, és az lesz a feladata, hogy bebizonyítsa az új szellemirtó csajokról, hogy hamisak. Ám ezt senki sem erősítette meg egyelőre.) Amit viszont biztosra tudunk az az, hogy Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon, és Leslie Jones 2016 júliusában hozzák el nekünk az újjáéledt Szellemirtókat, remélhetőleg megtartva a régi filmek humorát és sármját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.