Hirdetés

Bill Pullman beszélt a Függetlenség Napja 2-ről

|

Az első részben az amerikai elnököt alakító Pullman egy interjúban válaszolt néhány kérdésre.

Hirdetés

Bill Pullman-nak nem idegen, hogy az Egyesült Államok elnökét kell eljátszania. Jelenleg egy új televíziós sorozatban, az 1600 Penn-ben is az USA első emberét alakítja. Már hosszú ideje pletykálják, hogy folytatást kap a remek Függetlenség Napja, ami elindította Will Smith karrierjét a sztárság felé. Pullmann egy interjúban elmondta, hogy "egy éven belül lehet, hogy elkezdjük a forgatást és nem aggódom, hogy nem tudom összeegyeztetni a film és az 1600 Penn című sorozat forgatását. Nem vagyok még olyan életkorban, hogy haza meg máshova is tolószékben gurítsanak, elég fittnek érzem magam. Remélem Will Smith is csatlakozik majd hozzánk, de ha nem, akkor így is haladhat előre a projekt."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.