Hirdetés

Billions trailer - Paul Giamatti vs. Damian Lewis

|

Hirdetés

Ma jött ki a Showtime új sorozatának, a Billionsnak trailere. Főszerepben az Emmy- és Golden Globe-nyertes, Oscar-jelölt Paul Giamatti (John Adams, A remény bajnoka), és a szintén Emmy- és Golden Globe-nyertes Damian Lewis (Homeland, Az elit alakulat). A Billions az amerikai álom hajszolásának előnyeit és veszélyeit vizsgálja a 21. században. A sorozat írója és executive producere Brian Koppelman és David Levien (Oceans Thirteen,  Pókerarcok), illetve Andrew Ross Sorkin (Válság a Wall Streeten). New Yorkban forgatták, 12 egyórás részből áll majd az évad, amit 2016 elején kezdenek el vetíteni. A Showtime-on most vasárnap, július 12-én láthatnak a nézők először ízelítőt a Billionsból, a kritikailag is elismert Ray Donovan és Masters of Sex harmadik évadának premierje alatt. A Billions egy merész, kortárs dráma, ami górcső alá veszi a gazdagság, a befolyás és a korrupció világát, melyek két ambiciózus és ellentétes figurában testesülnek meg: egyikük egy kemény, kékvérű, politikai befolyással bíró államügyész, Chuck Rhoades (Giamatti), a másik egy briliáns, számító, törtető milliárdos befektető, Bobby "Axe" Axelrod.  A sorozat komplex és intrikus narratívája a hatalom felsőbb szintjeinek harcait és macska-egér játékait mutatja be nekünk. A helyszín, ahol a machiavelli-i fondorlatok végbe mennek, nem más, mint New York City, a politika és pénzügyek fontos színtere. További szereplők: Maggie Siff, Malin Akerman, Toby Leonard Moore, David Costabile, és Condola Rashad. A pilotot Neil Burger (A mágus, A beavatott) rendezte, aki nem mellesleg az egyik executive producer is. https://www.youtube.com/watch?v=h6u5BKzf-5g

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.