Hirdetés

Billy Crudup visszatérhet Barry Allen édesapjaként a The Flash-filmben

|

Nem először hoznák összefüggésbe a nevét a produkcióval.

Hirdetés

Abból is egyértelmű, mennyire bizarr év 2020, hogy a hányatott sorsú és számtalan rendezőt elfogyasztó The Flash-filmből hirtelen a DC Moziverzum legvártabb portékája lett. Ez persze nagyban köszönhető annak, hogy a 2022-ben érkező mozi már a multiverzumot veszi alapul, és emiatt lehetséges például az is, hogy a Ben Affleck és Michael Keaton által alakított Batman is feltűnjön Andy Muschietti rendezésében. Most azonban nem egy alternatív idősíkból származó szereplő csatlakozhat a produkcióhoz.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be róla elsőként, miszerint a The Morning Show-ban nyújtott alakításáért frissen Emmy-díjat nyert Billy Crudup tárgyalásokat folytat, megint, hogy visszatérjen Barry Allen édesapjaként a készülő mozifilmben. A színészt történetesen 2016-ban castingolta a szerepre Rick Famuyiwa, amikor még úgy volt, hogy ő rendezi a filmet, később azonban mindketten kiszálltak a projektből. A 2017-es Az Igazság Ligájában persze Crudup eljátszhatta már Henry Allen karakterét egy rövid jelenetben, most azonban új szerződéssel térhet vissza a szerephez a Muschietti vezénylete alatt készülő filmben.

Korábban a főszereplőt játszó Ezra Miller már elárulta, hogy a pletykák, miszerint a film a Flashpoint-paradoxont fogja feldolgozni, igazak, azonban még az eredeti történetet ismerők számára is tartogatnak meglepetéseket, ugyanis ők csak egyfajta kiindulási pontként tekintettek a képregényekre. A Flashpointban Flash visszautazik az időben, hogy megakadályozza édesanyja halálát, ez azonban nem várt kavarodást okoz az idővonalban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.