Hirdetés

Billy Porter is csatlakozhat az új Hamupipőke színészgárdájához

|

Az Emmy-díjas színész meglepő szerepben tűnhet majd fel a klasszikus mese készülő feldolgozásban.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter friss értesülései szerint Billy Porter is csatlakozik a készülő Hamupipőke remake-hez, amely kivételesen nem a Disney, hanem a Sony égisze alatt kerül megvalósításra. 

Hirdetés

A címszereplőt Camila Cabello alakítja, Porter pedig nem mást, mint a Jóságos Tündér keresztanyót keltheti majd életre a filmben. Az 50 éves Porter most szeptemberben nyerte el a legjobb színésznek járó Emmy-t a Póz (Pose) című sorozatban nyújtott alakításáért, ezzel történelmet írva mint a díj első, nyíltan meleg fekete nyertese. 

Az új Hamupipőke egy modern, musicales formában 2021-ben kerül a mozikba. Az író-rendező az a Kay Cannon, aki mindhárom Tökéletes hang (Pitch Perfect) filmet is papírra véste, első rendezése pedig a tavalyi Szűzőrség (Blockers) volt, John Cena főszereplésével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.