Hirdetés

Bioshock film - Továbbra is bizonytalanság

|

Gore Verbinski a Karib-tenger trilógia után jelenleg a Rango című animációval boldogul, de utána talán ráér egy újabb projekt tervezésére... amely szerinte nem biztos, hogy a Bioshock mozi adaptáció lesz.

Hirdetés

Nem azért, mert nem szeretné, sokkal inkább azon okból kifolyólag, mivel nem talált a Bioshock film mögé olyan támogatót, aki pénzelne egy R besorolású adaptációt. Verbinski ennél alább nem akarja adni, a PG-13 szerinte felejtős, a Bioshock és Rapture világa megköveteli az erősebb korhatár besorolást. Létre kell hoznia egy egész vízalatti világot, amelynek élethűnek, ijesztőnek kell lennie a hangualt és a rajongók miatt, ez pedig nem potom pénzbe kerül, sőt... A tovább után trailer és egyéb infó is várható.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.