Hirdetés

Bioshock film - Új rendező és dátum?

|

Gore Verbinski időközben vagy lemondott a projektről, vagy már csak a jóakarat tartja vízszintben, ugyanis különböző külföldi premierekkel foglalkozó honlapokon új rendező nevét olvasom...

Hirdetés

Aki nem más, mint a 28 héttel később direktora, Juan Carlos Fresnadillo. A Bioshock filmről sokfajta pletyka és híresztelés született, tavaly még olyan (valóban) rémhírek keringtek, hogy a 13-16 éves korosztályt szeretnék megcélozni, ugyanis egy R besorolású Bioshock mozira nincs igény. Majd ősztől jött a képbe Verbinski úr, aki a Karib-tenger kalózai után némi potenciált jelenthetett a projekt számára, ám a pénzt nem tudta rá előteremteni még idén februárban sem, és azóta nem nagyon hallatott magáról. A 3D-t elvetette szerencsére, de a fejlesztők csakis ijesztően, igazi Bioshock stílusban tudnák elképzelni az adaptációt, másképp nem és ehhez elengedhetetlen az R-besorolás. Fresnadillo ilyen szempontból tökéletes lehet... Az emlegetett forrásokon frissült a megjelenési dátum is, ez 2012 helyett átíródott 2013-ra, ráadásul a pletykált Sam Brodie helyett Wenthworth Miller-t beszélik a főszerepre. Nem adjuk fel a reményt, ugye srácok (és hölgyek)?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.