Hirdetés

Egy klasszikus Batman ellenfél lehet a Birds of Prey film főgonosza

|

Izgalmas nevet húztak elő a kalapból.

Hirdetés

A The Wrap értesülései szerint a Fekete Kanári, Vadásznő, Renee Montoya, a fiatal Cassandra Cain és a Margot Robbie által megformált Harley Quinn alkotta Birds of Prey csapatnak egy klasszikus Batman ellenféllel kell majd szembenézniük Black Mask személyében, aki most először fogja tiszteletét tenni élőszereplős alkotásban.

Hirdetés

A DC képregényekben Roman Sionis egy alvilági figura, aki gazdag szülei meggyilkolása után átvette a családi vállalkozás irányítását, ám szörnyű üzletembernek bizonyulva mindent elvesztett, és végül egy False Face Society nevű bűnbanda vezetője lett Black Mask álnéven. Egy ébenfekete maszk mögé bújva nem titkolt célja bosszút állni mindenkin, akiket a saját hibáért okol, köztük Bruce Wayne-nel és a Wayne Vállalattal.

Az egyelőre ismeretlen, hogy Black Mask miért szűri össze a levet a női hősökből és bűnözőkből álló Birds of Prey-jel, de mint látható, a produkció egyre biztosabban halad előre. Ha a színészek keresése hamarosan kezdetét veszi, a következő években talán már nézhetjük is Cathy Yan filmjét, amit Christina Hodson - aki jelenleg a Batgirlen dolgozik - forgatókönyve alapján fog dirigálni. A producerek egyike a főszereplőként is visszatérő Margot Robbie lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.