Hirdetés

Íme az első kép Harley Quinnről a Birds of Prey-ben

|

Margot Robbie osztotta meg az első fotót karakteréről.

Hirdetés

A napokban kezdetét vette a jövő évi premierdátummal kitűzött Birds of Prey forgatása, amelyben egy csapat hölgy a DC képregények lapjairól együttes erővel száll szembe Gotham City alvilágának egyik kulcsfontosságú figurájával. A filmben Margot Robbie producerként és főszereplőként egyaránt közreműködik, most pedig megosztotta követőivel az első színfalak mögötti fotót az általa megformált Harley Quinnről, akit a korábbiakhoz képest egészen más megjelenéssel vehetünk szemügyre. 

Hirdetés

Robbie legelőször a három évvel ezelőtt bemutatott Suicide Squad - Öngyilkos osztagban mutatkozott be Harley Quinn szerepében, és mivel a folytatás előkészületei továbbra is elég kezdeti fázisban járnak, nyugodtan ráér tenni egy kitérőt olyan színésznőkkel vállvetve, mint Mary Elizabeth Winstead (Vadásznő), Jurnee Smollett-Bell (Fekete Kanári) és Rosie Perez (Renee Montoya). A Birds of Prey sztorijáról egyelőre csak annyit tudunk, hogy nekik négyüknek kell megmenteni a fiatal Cassandra Caint (Ella Jay Basco) az Ewan McGregor alakította Fekete Maszktól.

A meglehetősen hosszú címmel bíró Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) Cathy Yan rendezésében készül Christina Hodson forgatókönyve alapján. A bemutató 2020. február 7-én esedékes.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Miss me? 💋HQ

@ margotrobbie által megosztott bejegyzés,

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.