Hirdetés

Premierdátumot kapott a Birds of Prey-mozifilm!

|

A Warner Bros. végre kitűzte az időpontot.

Hirdetés

A stúdió hivatalosan bejelentette, hogy a női szuperhősöket és gonosztevőket felsorakoztató Birds of Prey 2020. február 7-én fog debütálni a tengerentúli filmszínházakban. A produkcióban most először tér vissza a képernyőkre a Suicide Squad - Öngyilkos osztagot követően Margot Robbie Harley Quinn szerepében, a rendezői széket pedig Cathy Yan foglalhatta el.

Hirdetés

A produkció a fejlesztés egészen előre haladott állapotában van, ezért is dönthetett úgy a stúdió, hogy kitűzi a bemutatót. Jelen pillanatban a potenciális színésznőket tesztelik Black Canary és Huntress szerepeire, akik már biztosan felbukkannak Harley Quinn oldalán a nagyvásznon. Különböző források szerint előbbi megformálására olyan nevek merültek fel, mint Gugu Mbatha-Raw (Időcsavar), Jurnee Smolett-Bell (Underground) és Janelle Monáe (A számolás joga), míg utóbbit akár Sarah Margaret Qualley (A hátrahagyottak), Mary Elizabeth Winstead (Cloverfield Lane 10) vagy Cristin Milioti (Így jártam anyátokkal) is életre keltheti.

Konkrétan meghatározott időpontja most csak olyan közelgő DC világában játszódó címeknek van, mint a decemberben érkező Aquaman, valamint a jövő évre tervezett Shazam!, a Joker-eredetmozi Joaquin Phoenix főszereplésével és a Wonder Woman 1984.

Ha minden jól megy tehát, Diana hercegnő (Gal Gadot) második szóló akciózását követően futhat be 2020 egyik legelső képregényfilmjeként a Birds of Prey, amihez hamarosan jó eséllyel megerősített casting információkkal tudunk jelentkezni, és a forgatás közeledtével talán még a történetről - amiről egyelőre meglehetősen kevés információnk van - is kiderül néhány részlet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.