Hirdetés

A Birodalom fénykorában játszódik a Solo - Egy Star Wars-történet

|

Nagyjából már eddig is be tudtuk lőni, de most biztossá vált, hogy időben hol helyezkedik el Han Solo előzményfilmje.

Hirdetés

Az első Star Wras spin-off, a Zsivány Egyes olyannyira szorosan kapcsolódott az Egy új reményhez, hogy gyakorlatilag percek telnek el az egyik vége és a másik kezdete között. Az eddig is teljesen nyilvánvaló volt, hogy a Solo szintén a legelső Star Wars film eseményei előtt fog játszódni, de most kiderült, hogy időben nem fog túlságosan szorosan kapcsolódni hozzá.

Hirdetés

A film érkezése előtt több hivatalos könyvet is publikálnak, amelyek a kánon részét képezik majd. Ezen könyvek olyan történeteket rejtenek, amelyek felvezetik a filmet, de lesznek köztük olyanok is, amelyek ugrálni fognak az időben, egészen a Jedi visszatérig. A könyveket kiadó Del Ray most weboldalán elhelyezte az új alkotásokat a Star Wars idővonalán és így érdekes infókkal gazdagodtunk.

A The Last Shot és a Solo című könyvek James Luceno Tarkinról szóló könyve után helyezkednek el, ami 14 évvel előzte meg az Egy új reményt. Ez a fejlemény egybevág azokkal a feltételezésekkel, melyek kimondták, hogy a film jóval megelőzi majd a Zsivány Egyes eseményeit. A Disney vezérigazgatója, Bob Iger korábban elmondta, hogy a film 6 évet fog bemutatni Han Solo életéből, a 18 és 24 éves kora közötti időszakot. Tekintve, hogy Han nagyjából 29 éves az Egy új reményben könnyedén kikövetkeztethető, hogy a történet 11 évvel az eredeti trilógia előtt veszi kezdetét és 5 évvel a Zsivány Egyes előtt zárul.

Ez az jelenti, hogy egy olyan időszakba vezet el minket a Lucasfilm, amelyben a Galaktikus Birodalom még virágkorát élte és a Lázadók Szövetsége nem jelentett rájuk különösebb veszélyt. Ez az időbeli bővítés további lehetőségeket nyit meg a jövő számára. Nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy a Rian Johnson, valamint a David Benioff és D.B. Weiss vezetésével készülő filmek melyik korszakot fogják feldolgozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.