Hirdetés

Ezek a színésznők lehetnek versenyben Batgirl szerepéért

|

Kiszivárgott egy lista, amin a Batgirl film főszerepére esélyes színésznők nevei sorakoznak.

Hirdetés

Miután kiderült, hogy Joss Whedon készíti a Batgirl filmet rögtön elindultak a találgatások, hogy ki lenne a legmegfelelőbb jelölt a címszerep eljátszására. A pletykált nevek között szinte elsőként bukkant fel a The 100 sztárjnak, Lindsey Morgan-nek a neve, akinek egyesek máris odaítélték a szerepet. A pletyka azóta sem került megerősítésre, de egyre inkább arra gyanakszunk, hogy az idei Comic-Conon jelenti be a stúdió, hogy ki lesz Batgirl megformálója.

Hirdetés

Most egy Reddit felhasználónak köszönhetően kikerült a netre egy lista a főszerepre esélyes színésznők neveivel. Habár az imént említett Lindsey Morgan nevét nem találjuk meg rajta, helyette van 9 másik fiatal hölgy, akik között ott lapulhat Batgirl.

"Az egyik barátomat nemrégiben felkereste a Warner Bros., hogy koncepciós rajzokat készítsen a Batgirl filmhez. A stúdiói még a San Diegoi Comic-Conig szeretne szerződtetni egy színésznőt, hogy tehessenek egy meglepetés bejelentést a prezentációjuk során. Pár napja beszéltem vele, és azt mondta ezek azok a színésznők, akikről koncepciós rajzokat kértek tőle."

Elle Fanning (Neon démon, Az éjszaka törvénye)

Olivia Cooke (Bates Motel - Psycho a kezdetektől)

Bella Thorne (Indul a risza!)

Katherine Langford (Tizenhárom okom volt)

Margaret Qualley (A hátrahagyottak)

Jane Levy (Vaksötét)

Emma Roberts (Scream Queens - Gyilkos történet)

Haley Lu Richardson (Széttörve, Edge Of Seventeen)

Naomi Scott (Power Rangers)

A posztot író felhasználó hozzátette, hogy a barátja elmondása szerint jelenleg Langford a legesélyesebb a szerepre, de szorosan mögötte van Fanning, Levy és Qualley is. A lista egybevág Joss Whedon áprilisi kijelentésével, amikor azt mondta, hogy egy többnyire ismeretlen színésznőt keres a szerepre. Persze a felsoroltak között azért akadnak olyanok, akiknek sikerült már némi hírnévre szert tenniük, de többségükben karrierjük elején járó színésznők neveit olvashatjuk, akikre még várat az igazán nagy áttörés.

Tekintve, hogy az Igazság Ligája befejezését Whedon átvette Zack Snydertől elég valószínű, hogy a rendező jelen lesz a Comic-Conon, ami tökéletes színhelye egy ilyen horderejű bejelentésnek. A galáriában végiglapozgathatjátok az esélyeseket. Nektek melyikük a legszimpatikusabb?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.