Hirdetés

Bivaly erős a Trónok harca 6. évadának új előzetese

|

Hirdetés

Az HBO közzétette a Trónok harca 6. évadának korhatáros előzetesét, amelynek megtekintése közben ne lepődjetek meg, ha libabőrösek lesztek. Természetesen az új szezon legnagyobb kérdése az, hogy végül mi lesz Havas Jonnal (Kit Harrington), erre pedig a trailer (szerencsére) nem ad konkrét választ, de erősen utal arra, hogy nem feltétlenül kell még temetnünk a Stark ivadékot. Viszont a kedvcsinálóban nem csak az övé a főszerep, úgy fest, hogy izgalmas új kalandok várnak a sorozat szinte összes karakterére. A Trónok harca 2016. április 24-én tér vissza az HBO műsorára, David Benioff és D.B. Weiss felügyelete alatt. Főbb szerepekben Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Alfie Allen, Diana Rigg, Natalie Dormer, Sophie Turner, Maisie Williams, John Bradley, Isaac Hempstead Wright, Conleth Hill, Jonathan Pryce és Gwendoline Christie. https://www.youtube.com/watch?time_continue=100&v=CuH3tJPiP-U

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.