Hirdetés

Bizarr concept art-ok a kiselejtezett Jurassic Park 4-hez

|

Pár évvel ezelőtt volt róla szó, hogy ha lesz egyszer Jurassic Park 4, akkor fegyveres dinoszauruszok is szerepelhetnek majd bennük. Azóta persze cáfolták a híreket és ha majd megnézitek a képeket, belátjátok, hogy szerencsére nem véletlenül.

Hirdetés

A majd lejjebb látható terveket Carlos Huante nevű művésztől származik a John Sayles által megírt korai Jurassic Park IV változathoz. A történetben szerepeltek volna genetikailag módosított emberi-dinoszaurusz-kutya hibridek, amelyek egyben szuper okos, fegyveres zsoldosok lettek volna. Elég furcsa ötlet lett volna egy Jurassic Park filmnek...Amikor az Amblin Entertainment meglátta ezeket a terveket, szinte egyből leállítota a projektet. Az IGAZI Jurassic Park 4 forgatókönyvét Rick Jaffa és Amanda Silver írja (remélhetőleg fegyveres T-Rexek és Brachiosaurusok nélkül) és még nincsenek információk, hogy mikor kezdődhet el egyáltalán a forgatás. Most jöjjenek a képek és nagy dinoszaurusz valamint Jurassic Park fanként felhívom a figyelmeteket, amikor először megláttam ezeket,a sírás kerülgetett... Így ti is készüljetek fel arra, hogy lehet, hogy rosszul lesztek! :D 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.