Hirdetés

El fog készülni valaha is a Másnaposok 4. része?

|

Vajon kaphat bármikor is folytatást napjaink egyik legismertebb vígjátéktrilógiája? A főszereplők egyike nyilatkozott az esélyekről.

Hirdetés

2009-ben hatalmasat robbant a Másnaposok, ami tömegekkel szerettette meg a filmre jellemző örült humort és a főszereplőtriót, akik ezek után még két filmet összehoztak ugyanabban a témában: felébrednek egy hatalmas parti után másnap reggel, de semmire nem emlékeznek azokból az őrült dolgokból, amit az éjjel műveltek. Nincs is más dolguk, mit utánajárni, mi történt.

Hirdetés

Az első rész bombasztikus sikere után a két folytatás is rengeteg pénzt hozott a stúdiónak, de a növekvő költségekkel párhuzamosan csökkentek a bevételek, és emellett a kritikusok is egyre kevésbé voltak oda a három másnapos fickó kalandjaiért. Az egyik főszereplő, Ed Helms a Cinepop interjújában úgy nyilatkozott, hogy biztos nem lesz Másnaposok negyedik rész. Amikor az interjúvoló a részletekre kérdezett rá, Helms csak annyit mondott:

A negyedik film elkészülésének az esélye a nullával egyenlő.

Ti vágytatok egy újabb Másnaposok filmre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.