Hirdetés

Biztosan folytatódik a Batman: A sötét lovag visszatér

|

Hirdetés

Frank Miller az egyik legjobb dolog, ami csak történhetett a Batman franchise-zal, a Batman: A sötét lovag visszatér képregényben és animációs filmként is egyaránt kihagyhatatlan darab, utóbbi esetben az első két rész megfilmesítését a Warner Bros.-nak köszönhetjük. A DC Comics az idei Comic-Conon bejelentette, hogy Miller Brian Azzarellóval együtt elkészíti a harmadikat, a The Dark Knight III: The Master Race-t, amivel lezárják a Sötét lovag visszatér mondát. Bár a Warner még nem jelentette be az animációs változatot, van itt más fejlemény is. Most, hogy már közel a  nyolc részes minisorozat, a The Dark Knight III: The Master Race első fejezetének megjelenése (november 25.), Frank Miller a Newsramának elmondta, hogy elkészíti a The Dark Knight IV-et is és ezzel fog befejeződni a saga. A DC Comics egyelőre nem volt hajlandó reagálni a művész kijelentésére, viszont Miller azt is elárulta, hogy a negyedik etapot már nem Brian Azzarrello segítségével írja, hanem egyedül.

DKIII-promo-image-SDCC-b594f-eede4
Hogy a The Dark Knight 3-ból mikor készül animációs átirat, azt egyelőre még nem tudjuk, de Miller nyilatkozatának így is nagyon örülünk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.