Hirdetés

Biztosan nem a Jurassic World: Dominion lesz a franchise befejező epizódja

|

A producer erősen utalt az eshetőségre egy friss nyilatkozatban.

Hirdetés

Miután 2001-ben mozikba került a Jurassic Park III. Joe Johnston rendezésében, 14 éven át nélkülöznünk kellett az őslényeket a filmvásznon. Most, hogy a 2015-ös Jurassic Worlddel elindított történet is a végéhez közelít a trilógiazáróként beharangozott Dominion képében, nehéz megtippelni a franchise jövőjét, noha a producer elmondása szerint nem valószínű, hogy azt követően ismét huzamosabb időre elfelejtenék a szériát.

Hirdetés

Az ötszörösen Oscar-díjra jelölt Frank Marshall producer a Collidernek adott nyilatkozatában elárulta, hogy a Jurassic World trilógia zárórésze, mely egyben a Jurassic Park-franchise hatodik epizódja is, semmiképpen nem hozza el a széria végét, sőt mi több, inkább egy új kezdetet jelent a számára. Egész pontosan a következőket mondta:

Ez egy új korszak kezdete. A dinoszauruszok most már köztünk élnek a szárazföldön, és bízom benne, hogy ott is maradnak egy ideig.

A producer természetesen semmilyen konkrétumot nem osztott meg a későbbi terveikkel kapcsolatban, mindazonáltal a mondandójából egyértelműen kikövetkeztethető, hogy a Jurassic World: Bukott birodalom végén a nagyvilágba szabaduló dinoszauruszok problémáját nem sikerül majd maradéktalanul leküzdeni. Már a harmadik rész fenyegető alcíme is arra utalhat, hogy az őslények sikeresen átveszik az uralmat az emberiség felett.

A Dominion történetéről egyelőre nem sokat lehet tudni, de az új részek két főszereplője, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett a régi generáció is csatlakozik a világmegmentéshez Sam Neill, Jeff Goldblum és Laura Dern személyében. Ha a koronavírus-járvány miatti leállást követően sikerül tartani az ütemtervet, a film 2021. június 11-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.