Hirdetés

Black Mirror - lehet még folytatása az egyik legjobb résznek

|

A 'USS Callister' című epizód különös virtuális világa visszaköszönhet még a jövőben.

Hirdetés

A Black Mirror aktuális, 4. évada egy igen erős epizóddal nyitott, ami hagyott helyet a folytatásnak. Noha ez a sorozatra egyáltalán nem jellemző, a szóban forgó részt rendező Toby Haynes szerint, ha másra nem is, egy spin-offra mindenképpen van esély.

 

Hirdetés

Jesse Plemons és Cristin Milioti főszereplésével készült 'USS Callister' című epizód egy nosztalgikus űrutazásra viszi el a nézőket, amiben minden megvan, amit a műfaj kedvelői szeretnek. Szerencsére minden olyasmi is megtalálható benne, amit a Black Mirror nézői várnak a sorozattól, így a mókás és kalandos világűri kiruccanás hamar a feje tetejére fordul.

A végkifejletet nem szeretném lelőni, de Haynes úgy véli, hogy simán ki lehetne belőle hozni akár egy egész spin-off sorozatot is. Sőt, ebben még az egyik producer is támogatja:

"Beszélgettem Louise Sutton producerrel, aki ezen és az egyik másik epizódon dolgozott és előállt egy brilliáns ötlettel ahhoz, hogy hogyan lehetne ebből egy spin-off sorozatot indítani. Nagyon szívesen csinálnék egy 'USS Callister' sorozatot. Valószínűleg ez az egyik valaha volt legjobb pilot egy sci-fi sorozat számára, és én csináltam! Szóval csak természetes, hogy sorozatként szeretném látni. Lehet, hogy Charlie [Brooker showrunner] vissza fog térni ehhez a Black Mirrorban. Azt nem tudom, hogy én visszatérek-e. De a sorozat hatalmas rajongójaként, és miután már az én kezem is benne van, csodálatos lenne újra ezzel a stábbal dolgozni. Igazi ajndék ez egy rendező számára."

Abban nem vagyunk biztosak, hogy érdemes egy teljes sorozatot szentelni a USS Callisternek, hiszen már így is itt van nekünk a nagyon hasonló stílusú Star Trek: Discovery és a The Orville, viszont annak mindenképpen örülnénk, ha újabb részt szentelnének a legénységnek a következő évadban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.