Hirdetés

Black Water - Van Damme és Lundgren együtt akcióznak

|

A Tökéletes katona ütős párosa a Feláldozhatók után ismét együtt mutatkozik, csakhogy ezúttal nem egymást gyepálják, hanem közös ellenségeik vannak.

Hirdetés

Hihetetlen, hogy Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren végre nem egymással, hanem együtt harcolnak egy akciófilmben, amilyenre még nem volt példa az eddigiek során (a Tökéletes katonában és a Feláldozhatókban sem voltak éppen puszipajtások). 

Hirdetés

A Black Water nevezetű projekt sztoriját Chad Law (A fejvadász, Egyetlen golyó, Jarhead 3: The Siege) írta, amelyben Van Damme egy fedett ügynök bőrébe bújik, aki arra ébred, hogy egy tengeralattjáróban tartják fogva. Egyelőre nincs róla szó, hogy Dolph Lundgren kit alakít majd, de valójában teljesen mindegy, a lényeg úgyis azon van, hogy közös erővel valagakat rúgjanak szét a lehető leglátványosabban. 

A Black Water rendezői posztja egyelőre még üres, a Dawn's Light Media gőzerővel keresi a megfelelő embert. Mivel DVD-re szánt, jó esetben B kategóriás bűnös élvezetnek készül, ne várjunk tőle túl sokat, de ha már legalább egy pofásan megkoreografált pörgőrúgást és minimum egy szellemes egysorost kapunk, akkor már jól jártunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.