Hirdetés

Egy másik régi szereplő is feltűnhet a Szárnyas fejvadász 2049-ben

|

Új információk derülhettek ki az idén érkező Szárnyas fejvadász folytatásáról.

Hirdetés

Alig egy hónapja kaptuk meg az első ízelítőt a Denis Villeneuve (Érkezés, Sicario, Fogságban) rendezésében készülő, régóta várt Szárnyas Fejvadász folytatásáról, a Blade Runner 2049-ről, mely rögtön megidézte a Ridley Scott eredetijének hangulatát, és csak feljebb tornázta az amúgy sem alacsony várakozási szintet. Ám továbbra is fennáll néhány kérdés, mint például, hogy az első rész mennyire képezi részét majd a folytatásnak. Az biztos, hogy az eredetiben a Harrison Ford által alakított Deckard biztosan visszatér, de egyelőre nem tudjuk, hogy miként kapcsolódik majd az ő sztorija a 2049 főszereplőjéhez, Ryan Gosling karakteréhez. Ám lehet, hogy nem Deckard lesz az egyedüli visszatérő.

Hirdetés

Egy új pletyka látta meg ugyanis a napvilágot, mely szerint az eredeti filmből ismert replikánsok közül valamelyik szintén visszatérhet a folytatásban, méghozzá CGI segítségével. Az oldal hozzáteszi, hogy a  Rutger Hauer által alakított Roy, a Daryl Hannah által alakított Pris és a Sean Young által alakított Rachael karakterén kívül akár egy fiatal Deckard feltűnésére is van esély.

Villeneuve korábban már elhintette a rajongóknak, hogy a 2049 pontot fog tenni a régóta húzódó kérdés végére, hogy replikáns-e Deckard vagy sem. Így talán erre van a legnagyobb esély, hiszen valószínűleg elegendő adatuk van Ford régi filmjeiből ahhoz, hogy létrehozzanak egy meggyőző és hiteles, fiatalabb korú változatát a színésznek. Persze egy fiatal és egy idős Deckard újabb kérdéseket vethet fel, amikre kitudja, kapnánk-e választ: Most akkor létezik-e egy igazi Deckard? Vagy mindketten replikánsok? Meglátjuk, igaznak bizonyulnak-e ezek a pletykák.

A Szárnyas fejvadász 2049 idén ősszel, október 6-án érkezik a mozikba, főbb szerepekben pedig feltűnik még Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, Dave Bautista és Jared Leto.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.