Hirdetés

Bleach - Élőszereplős filmet tervez a Warner

|

A Warner Bros. eleddig is birtokában volt a Bleach anime megfilmesítési jogainak, azonban jelen pillanatig nem élt vele. Most fordult a kocka és a projekt rendezőt, producert és írót is kapott egy füst alatt.

Hirdetés

A Warner Bros. mindenképpen szeretné tehát elkészíteni a Bleach anime sorozat előszereplős moziváltozatát, amelyet Peter Segal, Az 50 első randi és a Ki nevel a végén? rendezője hozhat tető alá, valamint elvállalta a produceri feladatokat is. A forgatókönyvet nem más, mint A titánok haragja írója, Dan Mazeau követheti el, aki szeretné minél történethűbben átadni nekünk a Bleach alapsztoriját, ami a következőképp szól: A történet főhőse egy egyszerű srác, Kurosaki Ichigo, aki éli átlagos mindennapjait, míg nem egy fiatal lány személyében be nem robban az életébe egy halálisten, ak megpróbálja őt és családját megvédeni a rájuk támadó lidérc elől. A harc következtében a lány, Rukia ereje legyengül, ezért végső elkeseredésében átadja maradék erejét Ichigo-nak, majd megöli ezzel halálistenné változtatva a fiút. A Bleach mozi előreláthatólag 2014-ben lát napvilágot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.