Hirdetés

Blindspot trailer - A tetovált lány akciózik

|

Hirdetés

Mielőtt összekevernétek a kettőt, nem Stieg Larson krimijéről van szó, hanem az NBC új akciósorozatáról, amelyben a Jaimie Alexander (a Thor filmek Sifje) egy olyan tetovált lányt alakít, akire meztelenül bukkannak rá a Times Square-en. Semmire sem emlékszik, viszont a testét tetoválások borítják, amelyek között az FBI egyik ügynökének, Kurt Wellernek (Sullivan Stapleton) a neve is kiolvasható. Kiderül, hogy a lány, Jane Doe minden egyes tetoválása egy még meg nem történt bűncselekményre utal, ráadásul hősünk képességei sem átlagosak. Többek között erre fókuszál a Blindsport új trailere, amit az NBC a Comic-Con 2015 apropójából mutat meg most nekünk: https://www.youtube.com/watch?v=De4iYuqbjfQ A Blindspot pilotját Mark Pellington (Döglött akták, Megszólít az éjszaka, A szomszéd) készítette (amit a Conon le is vetítenek a jelenlévőknek július 11-én), a forgatókönyvet Martin Gero (Csillagkapu: Atlantisz, L.A. Complex - Hollywoodi álmok) írta, míg a produceri feladatokat Gero és Greg Berlanti látják el. A premier szeptember 21-én várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.