Hirdetés

BloodRayne 4 - Uwe Boll ismét elemében

|

A 2006-os legelső BloodRayne-ben még Kristanna Loken bájait szemlélhettük meg közelebbről is, majd átvette helyét Natassia Malthe, aki visszatér a negyedik epizódban is Uwe Boll elképzelésében.

Hirdetés

Uwe Boll negyedszerre is megpróbálja eladni azt a játékadaptációt, ami már elsőre sem váltott ki valami hű de nagy sikert, ennek ellenére töretlenül érkezik a folytatás. A FearNet-nek adott interjújában Boll elárult pár részletet is a BloodRayne 4-ből, mely szerint helyet kap a sztoriban a szervezett bűnözés is, Rayne-nek kéne szétcsapni a vámpírok között, de ő megpróbál normális életet élni. Tekintve, hogy ez nem sikerül, visszatér eredeti céljához. További jó hír a Natassia Malthe rajongók számára, hogy a színésznőnek meztelen jelenetei is lesznek a negyedik felvonásban...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.