Hirdetés

Rendezőt kapott a Bloodshot, jön a Valiant filmes univerzuma

|

A Valiant Entertainment és a Sony Pictures együttműködéséből születik meg a Bloodshot képregény első filmadaptációja, amelyről már azt is tudjuk, hogy ki fogja rendezni a Deadpool alkotói helyett. És igen, ebből is saját filmes univerzumot terveznek.

Hirdetés

Kevin Van Hook és Yvel Guichet 1992-ben mutatták meg a világnak Bloodshotot és ezzel teremtették meg a Valiant Entertainment egyik legnépszerűbb karakterét. Bloodshot nem más, mint egy képzett katona, Angelo Mortalli, akit visszahoznak a halálból a nanotechnológia segítségével, amelynek köszönhetően lényegében szuperkatona válik belőle, egy elpusztíthatatlan és megállíthatatlan gyilkológéppé válik, méghozzá emlékek nélkül. 

Hirdetés

Két éve került bejelentésre, hogy a Sony Pictures és a Valiant partnerséget kötöttek annak érdekében, hogy Bloodshot a mozikba kerüljön: a forgatókönyvet Eric Heisserer (A dolog, Érkezés) le is szállította, azonban a korábban kinézett rendezőpáros, a John Wickkel hatalmas sikert aratott David Leitch - Chad Stahelski duó azóta rendkívül elfoglalt lett (Leitch a Deadpool folytatását fogja levezényelni, míg Stahelski idén a John Wick: 2. felvonást szállította, nemsokára pedig nekiáll a Hegylakó rebootnak). A vállalatoknak tehát új rendező után kellett nézniük, akit meg is találtak Dave Wilson képében - jelentették be az Emerald City Comic-Con panelen. Wilson korábban a Deadpoolt levezénylő Tim Millerrel dolgozott együtt a Blur Studios-nál, filmes átvezetőket készítettek olyan videojátékokhoz, mint a Halo 2, a Mass Effect 2 és a BioShock Infinite. A Bloodshot lesz a rendezői debütálása. 

A Valiant azonban nem éri be ennyivel, nagyratörő tervei vannak: szintén a Sony-val karöltve bővítik egy Harbinger adaptációval is a filmes univerzumukat, amelynek szintén Heisserer körmölni a szkriptjét (egy csapat szuperképességekkel rendelkező tinédzserről szól). Miután kettő-kettő megjelent belőlük, szeretnék keresztezni a Bloodshot és a Harbinger karaktereket egy közös sztoriban: ez lesz a Harbinger War. Kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.