Hirdetés

Vin Diesel elpusztíthatatlan szuperkatona lesz a Bloodshot első előzetesében

|

A színész (ismét) képregényfilmben bizonyíthat.

Hirdetés

Ugyan a színész a Marvel Moziverzumban Groot hangját kölcsönzi, de mivel ott kizárólagosan a szinkronmunkáról van szó, mondhatjuk, hogy a Bloodshot lesz az első képregényfilmje, melyben kamerák előtt csaphatja szét az ellenfeleket. A Halálos iramban-franchise következő része előtt Vin Diesel ugyanis magára öltötte a Valiant Comics 1992-ben alkotott képregényhősének szerepét az őt középpontba helyező adaptációban.

Hirdetés

Bloodshot, civil nevén Angelo Mortalli vérét nanotechnológiával dúsítják fel egy kísérlet részeként, amelytől képes lesz villámgyorsan regenerálódni minden sérülés után, arról nem beszélve, hogy a fizikai ereje szintén jóval nagyobb lesz a korábbiaknál. Ahogy az az előzetesben is visszaköszön, a férfinek többször kitörlik az emlékeit, a mesterségesen manipulált szuperkatona nemsokára tehát elhatározza, hogy kideríti, ki is ő valójában. 

A Bloodshot forgatókönyvét Eric Heisserer (Madarak a dobozban, Érkezés) írta, míg a rendezői széket a speciális effektusok világából érkező Dave Wilson foglalhatta el. Diesel mellett olyan színészeket láthatunk viszont a filmben, mint a Guy Pearce által alakított antagonista, aki visszahozza a halálból a címszereplőt, valamint Eiza González (Nyomd, bébi, nyomd), Toby Kebbell (A majmok bolygója-sorozat) és Sam Heughant (Outlander - Az idegen). 

A Bloodshot február 20-án érkezik a hazai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.