Hirdetés

Blu-Ray kiadást kap a ’70-es évekbeli Dr. Strange tévéfilm

|

Ugye nem csak mi lepődtünk meg, hogy volt adaptációs előzménye a Legfőbb Varázslónak?!

Hirdetés

A Shout! Factorynak hála a Marvel-rajongók egy nem akármilyen kincsre tehetik rá a kezüket alig egy héttel a Doctor Strange az őrület multiverzumában premierje előtt. A Shout! Factory ugyanis bejelentette, hogy blu-ray kiadásban teszik közzé az 1978-as tévéfilmet, mely felvezetésként szolgált volna egy CBS-en futó Dr. Strange sorozathoz.

Hirdetés

Bár manapság szinte akármilyen képregényt lehet sorozatra vagy filmre adaptálni, és garantált lesz a siker, a '70-es években még egészen más volt a helyzet. Mikrobüdzséből kellett gazdálkodnia minden képregény-adaptációnak, ami különösen problémásnak bizonyult egy varázsló központú film esetében. Mondani sem kell, hogy a Peter Hooten által alakított Dr. Strange kalandja ordas nagy bukás lett, a sorozatot lefújták, és az egészre csak a legvérmesebb Marvel-rajongók emlékezhettek. Idáig.

Április 29-től azonban elérhetővé válik a blu-ray kiadás, aminek köszönhetően a fiatal generációk tagjai is megtekinthetik ezt a korabeli próbálkozást. Aztán majd meséljétek el, hogy Ti hogyan éltétek meg több mint 40 év távlatából az 1978-as verziót?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.