Hirdetés

Blu-rayen korhatáros lesz a Batman Superman ellen

|

Hirdetés

Úgy fest, hogy a Deadpool máris felforgatta a szuperhősfilmek életét, és ezzel igazolni látszanak A Galaxis Őrzői rendezője, James Gunn által megfogalmazott aggodalmakat, amely szerint Hollywood rossz következtetéseket von le a film sikeréből, és mindent, amit lehet véresre, kegyetlenre fest, és megszaporodnak az önreflexív, szabad szájú hősök, miközben Deadpool sikere pont az újszerűségének volt köszönhető. Részben ezt látszik alá támasztani az is, hogy HIVATALOSAN is R-es besorolást kapott a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala az MPAA-tól, ami persze nem jelenti azt, hogy nálunk is 18-as karikával futna, inkább 16-ossal (lásd Deadpool, Kingsman). E szerint a film a PG-13-as besorolással kerül majd a mozikba, míg Ultimate Edition címszó alatt Blu-rayen erőszakos jelenetekkel bővül. Nehéz lenne megmondani, hogy ez a Deadpoolnak köszönhető e (gyaníthatóan igen), de azért a rendező, Zach Snyder filmjei nem éppen a finomkodásaikról híresek. Persze - tegyük hozzá gyorsan - az eredetiül szolgáló képregény sem épp egy dajka mese. A kérdés, hogy mi lesz benne annyira durva? Batman a kelleténél jobban odasóz egyeseknek? Elnézve a legutóbbi előzetes nyitányát ez simán benne van a pakliban. De az is lehet, hogy Doomsday tör nyakakat és tép szét elhanyagolható statisztákat. Mindenesetre ez később akár még a DC Filmes Univerzumának is az előnyére válhat a Marvellel szemben, hogy mer durvább lenni. Mindenesetre mi már a "kölyökbarát" verzióra is nagyon kíváncsiak vagyunk, amelyre már csak kereken egy hónapot kell várni. Ti mit gondoltok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.