Hirdetés

Blu-ray megjelenés: A tűz óceánja

|

Viggo Mortensen (A Gyűrűk Ura-trilógia) kirobbanó alakítást nyújt ebben a magával ragadó, akciódús kalandfilmben, amely Blu-ray kiadásban még sokkal látványosabb!

Hirdetés

A híres lovas, Frank T. Hopkins (Mortensen) benevez minden idők legvadabb, legveszélyesebb hosszú távú lóversenyére. Nemcsak a 3000 mérföldes, kíméletlen sivatagi terepet kell túlélniük, hanem mindenre képes versenytársaikkal is meg kell küzdenie a győzelemért. A természet összefog a gonoszsággal: a hatalmas homokvihar vagy a kíméletlenül perzselő napot is elhomályosító sáskajárás mellett emberkéz alkotta halálos csapdák is várnak a versenyzőkre – mindez csillogóan tiszta HD minőségben és tökéletes hanggal.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.