Hirdetés

Blu-ray megjelenés: Az elnök különgépe

|

Harrison Ford (Szárnyas fejvadász, Temetetlen múlt) az Egyesült Államok elnökét alakítja ebben a káprázatos minőségű HD Blu-ray lemezen kiadott filmben.

Hirdetés

Az elnök különgépe példa nélküli akciójeleneteket és feszültséggel teli történetet szállít, és mindezt egy forradalmian új formátummal teszi még izgalmasabbá. Marshall elnök (Ford) a családjával és egy repülőgépnyi kormánytisztviselővel hazafelé tart, amikor gépét eltéríti egy kíméletlen terrorista. A feszültség 1080p felbontású képen szökik az egekbe, a feljavított hangnak köszönhetően a felpörgött szívverés is egy hajtómű bömbölésként dübörög.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.