Hirdetés

Blu-ray megjelenés: Jurassic Park - A trilógia

|

Éld át újra minden idők egyik legnépszerűbb filmtrilógiáját, méghozzá úgy, mint eddig soha! Csodát fogsz látni, hisz a dinoszauruszok ismét köztünk járnak egy távoli sziget élményparkjában, a Jurassic Parkban.

Hirdetés

Az Oscar®-díjas* Steven Spielberg (Jurassic Park, Jurassic Park 2. – Az elveszett világ) és Joe Johnston (Jurassic Park 3.) rendezők akciódús kalandokra invitálnak, melyben az ember vérszomjas őshüllőkkel folytat elkeseredett harcot a túlélésért. Formabontó látványvilágával és elképesztő trükkjeivel ez a fantasztikus filmtrilógia a nagybetűs Moziélményt hozza el az otthonodba, melynek alapjait 65 millió éve fektették le. Légy üdvözölve a Jurassic Parkban!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.