Hirdetés

Boba Fett bosszúra szomjazik egy új rajongói trailerben

|

Hirdetés

Bár egyelőre nem jelentettek be egy Boba Fettről szóló különálló filmet az egyre bővülő Star Wars univerzumban, azonban a rajongók fantáziáját talán mindennél jobban megmozgatja ez a lehetőség. Olyannyira, hogy még egy kvázi előzetest is összedobtak egy leendőbeli film számára.

Őszintén szólva csak akkor tudnánk belekötni a CGI-elemekbe, ha nagyon szőrös szívűek lennénk, de hát egy Boba Fett klip megtekintése után ki tudna szigorú maradni? Talán a Disney-nél is felkapják a fejüket a koncepció  láttán, és ahogy összejött Neill Blomkampnek az Aliennel, talán a rajongóknak is sikerül kiharcolniuk egy különálló filmet a legendás fejvadászról. Boba Fett egyébként a második Star Wars antológia filmben mindenképp felbukkan, ami ugyebár Han Solo korai éveibe enged majd betekintést. Azonban a karakter kétségkívül megérdemelne egy 90-120 perces főszerepet a vásznon. Ti mit gondoltok? Ha megvalósulna a projekt, akkor a Jedi visszatér utáni időszakban, vagy egy korábbi kalandjában látnátok szívesen Boba Fettet?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.