Hirdetés

Boba Fett és Yoda - Pletykák a Star Wars spin-offokról

|

Hirdetés

A második Star Wars mellékszál Boba Fettre fókuszál majd és bemutatja, hogy a karakter miképp vált azzá a legendás fejvadásszá, akit ismerünk. Josh Trank nemrég lelépett a projekt éléről, viszont most két lehetséges jelöltet is beszélnek a pozícióra, valamint a szereplőkkel kapcsolatban is hallottunk egy s mást. A MovieWeb értesülései szerint a második Star Wars: Anthology esetében az első két Vasembert készítő Jon Favreau és a Kingsmant jegyző Matthew Vaughn került szóba, míg a Sith-ek bosszúja és az Új remény között játszódó sztoriban állítólag Han Solo és Fett konfliktusát is kivesézik. Ezenkívül feltűnik majd Chewbacca, Lando Calrissian és Bossk is. A Boba Fett eredetmozi 2018-ban jelenhet meg, de egyelőre csak találgatni tudunk a stábot illetően.

NEcvZ23hmuLYfj_3_b
A fenti információkat is megszellőztető forrás azt is állítja, hogy a harmadik Star Wars spin-off Yodára fog koncentrálni és misztikus, illetve spirituális lesz. Az elhangzottak közül egyik részletet sem erősítették még meg hivatalos oldalról, tehát csak óvatosan a bizakodással.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.