Hirdetés

BRÉKING: Rendezőt kapott a Boba Fett film!

|

Méghozzá nem is akármilyent. A Logan - Farkas mond nektek valamit?

Hirdetés

Már többször is pletykálták, hogy Han Solo spin-offja után a népszerű fejvadász, Boba Fett is megkaphatja a maga önálló filmjét, ám mindezidáig csak pletykákat hallhattunk arról, hogy a Lucasfilm elkezdte a projekt előkészületeit. 

Hirdetés

Most a The Hollywood Reporter beszámolása alapján már biztos, hogy el fog készülni a Boba Fett mellékszál, ugyanis a cég leszerződtette James Mangoldot a rendezői és írói posztra, aki korábban olyan filmekkel jelentkezett, mint a Copland, a Börtönvonat Yumába, a Farkas és a Logan - Farkas. A Zsivány Egyeshez és a Solóhoz hasonlóan ez is követni fogja az antológia-filmek sorát, vagyis számíthatunk arra, hogy "Boba Fett: Egy Star Wars-történet" lesz a címe.

A rendezői pozícióra egyébként korábban felmerült már Josh Trank és Simon Kinberg is (aki állítólag nem hagyta el teljesen a fedélzetet, a szkriptbe besegít), de végül Mangold lett a befutó. Izgatottan várjuk a Lucasfilm hivatalos bejelentését. Boba Fett először A Birodalom visszavágban bukkant fel, majd A Jedi visszatérben el is köszönt, azonban az előzménytrilógiában láthattuk fiatalon is az édesapjával, Jango Fettel együtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.