Hirdetés

Han Solo után jöhet a Boba Fett spin-off?

|

Egyes híresztelések szerint sínen van a fejvadász különálló mozija.

Hirdetés

Még 2015-ben a Star Wars Celebrationön debütált volna a Boba Fett spin-off mozi teaser trailere, legalábbis belsős információk szerint. Ez persze nem igazi előzetes lett volna, csupán egyfajta ízelítő, mint amilyet a Zsivány Egyes is kapott annak idején még a forgatás megkezdése előtt, azonban a film élére eredetileg kiszemelt Josh Trank botránya a Fantasztikus Négyes körül (összeugrott a stúdióval) kihatással volt erre a mozira és rövid távon ki is rúgták onnan, azóta pedig a film a "Talán lesz, talán nem" kategóriába esik. Most talán változások állnak be.

Hirdetés

A dolog érdekessége, hogy Boba Fett úgy lett a Star Wars univerzum egyik kultikus karaktere, hogy a klasszikus trilógiában mindössze 5 mondata volt és a halála is eléggé dicstelenre sikeredett. Ugyanakkor a figura fiatal inkarnációja az előzményekben is felbukkant, mint Jango Fett nyers klónja és "apja" végzetét figyelembe véve érdekes lenne látni, hogy hogyan jutott el az árván maradt kisfiú odáig, hogy a galaxis egyik legrettegettebb fejvadásza váljék belőle. Másrészt kétségtelenül érdekes lenne látni egy igazi antihőst egy Star Wars-film középpontjában, ennél fogva érthető, hogy izgatja a rajongók és a filmesek fantáziáját.

A My Entertainment Word szerint a Boba Fett mozi most már hivatalosan is úton van, ezt azonban az érintett Lucasfilm, vagy a Disney nem kívánja még megerősíteni és egyelőre nagyon úgy fest, hogy nem ez élvez prioritást az antológia mozik között. Egyes elméletek szerint Fett felbukkanhat majd a fiatal Han Solo mozijában és a stúdió ezen reakciók alapján szeretné lemérni, hogy valóban szükség lenne egy ilyen mozira, már csak azért is, mivel a fiatal Han Soloval több mozira terveznek és lehet, hogy Boba Fett ezeknek az aktív részese lesz majd, ami feleslegessé teszi a fejvadász különálló moziját. Ha ez így van, akkor leghamarabb 2018-ban már láthatjuk a jól ismert kopott sisakot.

Ti mit gondoltok? Megnéznétek egy mozit a fejvadásszal, vagy inkább koncentráljanak más karakterekre az antológia-filmekben, például Obi-Wan Kenobi száműzetéssel teli éveire?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.