Hirdetés

Boba Fettre fókuszál a második Star Wars spinoff

|

Hirdetés

Alig pár napja derült ki, hogy a második Star Wars spinoff rendezője, Josh Trank (Az erő krónikája) lelépett a projekt éléről (állítólag az új Fantasztikus Négyes film munkálatai esetében nehezen jöttek ki Simon Kinberg íróval és producerrel), máris megérkezett az első fontos információ a filmről. A The Wrap szerint a második, egyelőre cím nélküli Star Wars mellékszál Boba Fett eredetfilmje lesz, amelyben elmesélik, hogy miképp vált azzá a legendás fejvadásszá, akit ismerünk. A 2018-ra tervezett projekt forgatókönyvét Simon Kinberg (X-Men: Az eljövendő múlt napjai, Star Wars: Lázadók, Sherlock Holmes) szerzi, azonban rendező még nincs, bár a The Wrap úgy tudja, hogy a Disney és a Lucasfilm még azelőtt szeretne leszerződtetni valakit a spinoffhoz, míg a nyáron elkezdődik a Gareth Edwards nevével fémjelzett Star Wars Anthology: Rogue One forgatása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.