Hirdetés

Nyerj páros belépőt a Boldog halálnapot! premier előtti vetítésére! (Lezárva)

|

Amikor az Idétlen időkig találkozik a Sikoly szériával. Ha az ötlet felkeltette az érdeklődésed, akkor itt az ideje egy nyereményjátéknak.

Hirdetés

Vannak olykor jóleső filmes hibridek, amelyek olykor pont a horrorban öltenek testet. A Boldog Halálnapot! pont ilyennek tűnik, amelyben az egyetemista Tree-t egyik éjszaka megöli egy az egyetem környékén ólálkodó sorozatgyilkos, másnap azonban minden kezdődik elölről.

Hirdetés

Hogy ismerősen hangzik? Valóban az Idétlen időkig slasher verziójára hajaz a film, de pont ettől rettentő szórakoztató is, amelynek november 15.-i, szerda esti Aréna Plázában tartandó vetítésére most 5 darab páros jegyet sorsolunk ki a filmet forgalmazó UIP-Duna Film jóvoltából. Ehhez pedig nem kell mást tennetek, mint válaszolni az alábbi egyszerű kérdésre:

Ki alakítja az Idétlen időkig főszereplőjét?

A. Steve Martin

B. Bill Murray

C. Eddie Murphy

A válaszokat november 12-e, azaz vasárnap éjfélig várjuk a puliwood@project029.hu e-mail címre "Boldog Halálnapot! - Nyereményjáték" jeligére. Kérjük, csak akkor jelentkezzetek a játékra, ha biztosan megtudtok jelenni a vetítésen! A nyertesekkel természetesen felvesszük a kapcsolatot. Sok sikert a játékhoz!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.