Hirdetés

Boldogság bármi áron - Szinkronos traileren Jennifer Aniston új filmje

|

Hirdetés

A Családi üzelmek és a Förtelmes főnökök magyarországi sikere után idén szeptemberben bemutatkozik Jennifer Aniston új filmje, a Boldogság bármi áron (Cake) is, amelyben a színésznő ezúttal új oldaláról mutatkozik be Daniel Barnz (Csodaországban, Csúf szerelem, Nem hátrálunk meg) kevert műfajú filmjében. A sötét humorú romantikus dráma történetének középpontjában Claire Bennett áll, akinek sajog mindene, de nem csak kívülről, hanem belülről is hegek emésztik. Szinte minden szavával megbánt valakit, így elmarta már maga mellől a férjét és a barátait is, még a fájdalommal élők támogatócsoportjából is kirúgatta magát. Az egyetlen, aki még megmaradt Claire életében, az a házvezetőnője, Silvana (Adriana Barraza), aki azonban már alig tudja tolerálni főnöke alkohol és nyugtatók iránti szenvedélyét. Ám mikor Claire egyik csoportbéli ismerőse, Nina öngyilkosságot követ el és szép lassan beilleszti magát Nina férje és fia életébe, lehet, hogy végül megtalálja a megváltást. Íme a szinkronos előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=-PRLK5ULey4 A Boldogság bármi áron szeptember 3-án jelenik meg hazánkban, a további szerepekben pedig Sam Worthington, Anna Kendrick és William H. Macy bizonyíthatnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.