Hirdetés

Bollywood is szuperhőssel támadja be a mozikat

|

Hirdetés

Bollywood hallatán a többségnek a hírhedt és elnagyzolt bollywoodi musicalek és akciófilmek juthatnak eszébe, ám azt talán kevesen tudják, hogy a Marvel szülőatyja, Stan Lee nem is olyan régen egy indiai szuperhőst is kreált, aki most bollywoodi berkeken belül fog életre kelni a nagyvásznon. Az oroszok után tehát egy újabb, eddig ismeretlen közegből fog szuperhősös film érkezni. A Chakra névre hallgató hőst még 2011-ben indította útjára Lee, azóta már készült róla rajzfilm, illetve a Carton Network Indián TV-filmekben is debütált. A nagyjátékfilmet Vikramaditya Motwane fogja rendezni, aki Udaan című alkotásával tavaly mutatkozott be Cannes-ban, illetve Lee-vel és Sharad Devarajannal együtt a forgatókönyvért is felelős lesz. Az eredeti képregény Raju Raj kalandjait meséli el, aki megörököl a mentorától egy különleges ruhát, mely képes átalakítani fegyverré az ember csakráit – innen kapja a nevét is a hős. A film állítólag kicsit finomítani fog ezen a sztorin, de a lényeg ugyanaz lesz: a modern Indiában fogja helyrerakni a rosszfiúkat a főhős.

„A bollywoodi filmek nagy rajongójaként mondhatom, hogy rendkívül izgatott vagyok, hogy a Chakra lesz az első bollywoodi szuperhősfilmem. Vikramaditya egy nagyon tehetséges filmrendező, és kétségem sincs afelől, hogy egy közönségsiker filmet fog alkotni, mely nemcsak Indiát, hanem az egész világot meghódíthatja. Azért abban is reménykedem, hogy nem fog megfeledkezni a cameómról!”
Mindezt Stan Lee nyilatkozta, zöld utat adva a projektnek, mellyel kapcsolatban meglepően bizakodó. Ti adtok majd egy esélyt az indiai szuperhősfilmnek?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.