Hirdetés

Hangzatos címet kapott a 25. James Bond-film

|

Végre lerántották a leplet a következő Bond címéről.

Hirdetés

Nem indult zökkenőmentesen a 25. James Bond-film előkészítése, amiben Daniel Craig még egyszer utoljára visszatér a 007-es titkos ügynök szerepében. A rendezőként eredetileg kinevezett Danny Boyle hirtelen távozása miatt több hónapos csúszást és egy forgatókönyvátírást sem úszott meg a produkció, mielőtt Cary Fukunaga érkeztével végre összeállt a teljes színészgárda, és nemrégiben a forgatás is kezdetét vette. Ráadásul mostanra a film címe sem rejtély többé.

Hirdetés

A Bond 25 hivatalos címe No Time to Die lett, mint az a minap bejelentésre került az alábbi videóval. A félperces kedvcsinálóban a címszereplőt immár ötödjére alakító Craig stílusosan besétál a fekete-fehér képbe, amiből utána betűnként összeáll az említett, felettébb hangzatos cím. Ha tippelnünk kellene, mindez talán arra utal, hogy Bondnak még a békés nyugdíjazását sincsen ideje kiélvezni, ugyanis a történet első leírása szerint az ex-ügynököt egy régi ismerőse a CIA-tól, Felix Leiter hívja vissza egy fogságba ejtett tudós megmentése érdekében. Mikor a nem tervezett kiruccanás a vártnál jóval szeszélyesebben alakul, Bond egy veszélyes új technológiával felfegyverzett titokzatos ellenség ármánykodásának kellős közepén találja magát. 

Számunkra ez az ellenség nem is annyira titokzatos, elvégre mint korábban kiderült, a Mr. Robot és a Bohém rapszódia sztárja, Rami Malek fogja életre kelteni. Rajta kívül új szereplőkként Ana De Armas, az új 007-est játszó Lashana Lynch, Dali Benssalah, David Dencik és Billy Magnussen csatlakoztak a gárdához, míg a visszatérők között megtaláljuk Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Léa Seydoux, Rory Kinnear, Jeffrey Wright és Christoph Waltz nevét.

A No Time to Die 2020. április 8-án érkezik meg a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.