Hirdetés

Bonnie és Clyde minisorozat - képek

|

Tegnap volt a híres bűnöző duó halálának 79. évfordulója, ennek emlékére kiadtak néhány képet a készülő minisorozatból.

Hirdetés

A forgatás már egy éve zajlik, azóta megannyi színész megfordult már a sorozatban, náhányat le is cseréltek. Bonniet, például, először Hillary Duff játszotta volna, de őt cserélték Lindsay Pulsipher-re. És végre megannyi csere után kialakult a végső páros, akiket a képeken is láthatunk, Emile Hirsch és Holliday Grainger. Bonnie meglehetősen bájos formában fog bemutatkozni a sorozatban, Clyde pedig az acélos tekintetével elég meggyőző, hogy ezt bizony nézni kell. A rendezést Bruce Beresford végzi. További szereplők még Holly HunterWilliam HurtSarah HylandLane Garrison,Elizabeth ReaserAustin Hebert és Dale Dickey. (képekért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.