Hirdetés

Bónuszjelenetek lesznek a Star Wars filmek végefőcímei után?

|

Hirdetés

A Marvel-filmek lételemévé vált az utóbbi években, hogy a végefőcím lepörgetése után a kitartó mozinézőket még megajándékozták egy bónuszjelenettel. Egyesek ezek közül csupán humorforrásként szolgáltak, mint a Bosszúállók gyrosos étkezése vagy Howard kacsa megjelenése a Galaxis Őrzői végén, de többnyire fontos szerepet töltöttek be a filmes univerzum felépítésében. Most, hogy a Marvel mellé a Disneyhez került a Star Wars is, és az ottani fejesek láthatták eme taktika sikerét, felmerült annak az ötlete, hogy az új Star Wars filmek végén is kedveskednének a rajongóknak egy-egy bónuszjelenettel. A decemberben érkező Az ébredő erő például egyenesen felvezetné a jövőre érkező Rogue One spinoffot, folytatva a Marveles hagyományokat. Persze ez még elég képlékeny, mivel ez a formula ellene menne az eddigi Star Wars-hagyományoknak, arról nem is beszélve, hogy a Rogue One előzetese majd Az ébredő erővel érkezik, és igen csak merész húzás lenne rögtön dupla adagot adni a következő filmből. Ettől függetlenül üzletileg megérné ez a Disneynek, főleg, ha ily módon is megismertetné az eredeti trilógia eseményeit, szereplőit a fiatal generációkkal. Ti végig ülnétek a Star Wars filmeket egy-egy bónuszjelenetért?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.