Hirdetés

Book of Henry – Naomi Watts csatlakozott a stábhoz

|

Hirdetés

Még be sem törtek a dínók a mozikba a Jurassic Word-nek köszönhetően, már akkor tudni lehetett, hogy a rendező Colin Trevorrow következő projektje a Gregg Hurwitz által írt Book of Henry lesz. Bár a címszereplő Henry karakterét megformáló színész személyét még mindig titkok övezik, a napokban kiderült, hogy a női főszerepre aláírt a két Oscar-jelöléssel is büszkélkedhető Naomi Watts. A forgatókönyvíró Gregg Hurwitz több mint negyven regény bestseller-szerzője, bár magyar nyelven ezek közül még egy sem jelent meg. A Book of Henry mellett más történetei is megfilmesítésre várnak, hiszen nemrég leszerződött a Warner Bros-szal Orphan X címet viselő könyve adaptálására. A Book of Henry forgatása idén szeptemberben kezdődik New York-ban, a Sidney Kimmel Entertainment és a Double Nickel Entertainment közös produkciójaként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.