Hirdetés

Borítón a Star Wars - Az ébredő Erő (Frissítve)

|

Hirdetés

Napról napra közelebb kerülünk a Star Wars - Az ébredő Erő bemutatójához (amiben az a legjobb, hogy a stúdió megkegyelmezett nekünk és a világpremierrel egy időben kapjuk meg mi is), amire egyre inkább ráerősíteni látszik a marketing is. A múltkori TV Spot, valamint a Disney Expója - és annak bejelentései - után most az Empire magazin jelentkezett egy király borítóval, amely - a nevéhez méltóan - a birodalmiakat (új nevükön az Első Rend) ábrázolja az élükön Kylo Rennel (Adam Driver), Captain Phasma-val (Gwendoline Christie) és Hux tábornokkal (Domhnall Gleeson). Vélhetően hamarosan J.J. Abramsék egy újabb előzetessel is előrukkolnak, hogy a december 18.-áig enyhítsék (de méginkább fokozzák) a várakozásainkat. Frissítés: a Lázadók változata is befutott időközben. Frissítés#2: az Empire-ből újabb kép látott napvilágot a főgonoszt alakító Kylo Renről, és az augusztus 27.-étől kapható friss szám bizonyára új képanyagokkal is szolgál majd akár a filmből, akár a forgatásról. [gallery ids="65057,65071,65305"]    

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.