Hirdetés

Börtönbe mehet az a férfi, aki elfelejtett visszavinni egy kölcsönzött Ted DVD-t

|

Lonnie csak filmezni akart, de nagyon szerencsétlenül járt vele.

Hirdetés

Abban a korban, amikor gyakorlatilag bármilyen filmet vagy sorozatot streamelhetünk közvetlenül a tévénkre, laptopunkra vagy akár a telefonunkra, könnyű elfelejteni, hogy egykor a videótékába kellett járnunk, ha ilyen szórakozásra vágytunk. Akármilyen hihetetlen, léteznek még üzletek, ahonnan mind a mai napig lehet kölcsönözni. 2014-ben az Oklahoma állambeli Tulsában élő Lonnie Perry kikölcsönözte Seth MacFarlane vígjátékát, a Tedet, ám bizonyos szerencsétlen körülmények következtében sosem vitte azt vissza. A férfitől most 218,07 dollár kárpótlási díjat várnak, amit ha nem fizet ki, akár még börtönbe is kerülhet.

Hirdetés

Az összeg kifizetésével az a probléma, hogy a kölcsönzést követően Perry hamarosan hajléktalanná vált. Költözés közben a DVD-t bevágta egy dobozba és azóta teljesen megfeledkezett róla. A férfit teljesen váratlanul érte az államügyész hívása valamint levele, amiben fizetésre szólította fel őt.

Lonnie Perry nyilatkozata alapján ki fogja fizetni a követelt összeget, de túlzásnak érzi ezt a fajta bánásmódot, különösen a börtönbüntetéssel való fenyegetőzést.

"Megértem, hogy a videótékának tennie kell a dolgát, de máshogyan is meg lehet ezt oldani, nem kell rögtön elfogatóparancsot kiküldeni."

Maga a cég egyébként durván 50 dollárnyi kárpótlási díjat szeretne kapni, a fennmaradó összeg az ügyészség zsebébe hullana. Perry nem igazán érti, hogy őket egyáltalán miért kellett bevonni az ügybe. Reménykedik abban, hogy sikerül megegyeznie a bolttal és csak az ő részüket kell kifizetnie.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.