Hirdetés

Borús befejezést ígér az új Samurai Jack első promó képe

|

Az Annecy animációs filmfesztiválon debütált a 2016 második felében érkező Samurai Jack 5. évadának első promóképe, mely sötét hangulatról árulkodik.

Hirdetés

Genndy Tartakovsky a 2000-es évek elején a Samurai Jackkel végérvényesen belopta magát a Cartoon Network nézőinek szívébe. A mágiával teletűzdelt, időutazós, szamurájos móka négy évadon keresztül boldogította a nagyérdeműt, és az év híre kategória versenyének dobogójára mindenképp felkerült az, amikor kiderült, hogy 2016 második felében megkapjuk végre az ötödik, és minden bizonnyal utolsó szezont.

Hirdetés

Pontos dátumot egyelőre nem tudunk, de annyit már kiszivárogtattak a történetről, hogy 50 évet fogunk előre ugrani az időben a negyedik évadhoz képest. A jelenleg zajló Annecy animációs filmfesztiválon pedig kikerült az első promó kép is a folytatásról, ami egy minden eddiginél sötétebb, és már-már felnőtteket megcélzó történetet sejtet.

Ti kíváncsiak vagytok, hogyan ér véget Samurai Jack története?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.