Hirdetés

Bosszú Angyalai - A második főgonosz

|

Mivel a Bosszú Angyalait külön-külön már nem kell bemutatni a nagyérdeműnek (megtették ezt a külön filmek), Joss Whedon lelkiismeret-furdalás nélkül koncentrálhat a gigászi összecsapásokra!

Hirdetés

Thor, Amerika kapitány, Vasember, Sólyomszem és Fekete özvegy - ők alkotják majd az angyalok társulását, ráadásul közülök az első három szuperhős saját filmmel rendelkezik és Sólyomszem valamint Fekete özvegy is bemutatkozott már ha csak rövid ideig is a vásznon. Éppen ezért Whedon-nak nem kell túlzottan figyelnie karaktereinek bemutatására, sokkal inkább arra, hogyan férnek össze, működnek együtt, alakítják meg az iniciatívát és szállnak szembe a Loki által rájuk úszított (mindezt a Kozmikus Kockával) Skrull néppel. Merthogy ők lesznek a Bosszú Angyalai egyik gonosz irányvonala, míg a másikat csak most pedzegeti a média: a LatinoReview értesülései szerint Thanos-szal is meg kell küzdeniük szuperhőseinknek, aki a Thor-ban látott Végtelen Kesztyűt viselve szinte legyőzhetetlen. Utóbbi információt egyébként egyre több helyről hangoztatják, úgyhogy akár még valóra is válhat. A film tervezett premierje 2012. május harmadika (ez már magyar dátum)!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.